---

RBA Llibres

  • Corpus culinari catala - Institut Catala De La Cuina
  • 512 pàgines
    17,0 x 26,0 cm
    TAPA DURA
  • Preu
    25 €
  • Referència
    OMAC458
  • ISBN
    9788482648156
  • Gènere
    -
  • Segell editorial / Col·lecció
    LA MAGRANA
    OTROS LA MAGRANA
  • Data de publicació
    17/11/2016

Corpus culinari catala
Institut Catala De La Cuina

Sinopsi


El Corpus del Patrimoni Culinari Català és el receptari més complet que mai s'ha fet de la nostra gastronomia i ofereix als amants de la bona cuina tant aficionats com professionals l'inventari més exhaustiu, pràctic i entenedor dels plats tradicionals del nostre país. S'hi han recopilat 1.136 receptes numerades i ordenades alfabèticament, i per tipus de plat. Són receptes que formen part de la nostra identitat com l'escudella barrejada, el pollastre amb escamarlans,

l'arròs a la cubana o les mandonguilles amb sípia i pèsols, compilades en aquest llibre que pot ser considerat el recull més important i sistemàtic del patrimoni culinari català. La realització d'aquesta gran obra, fruit de més de vuit anys d'investigació i que ha comptat amb la participació d'experts de prest igi internacional, de cuiners de més de 400 restaurants i particulars de tot Catalunya, dóna finalment com a resultat aquest llibre.




Altres llibres de l'autor





© RBA Tots els drets reservats
---