---

RBA Libros

Últimas novedades

Prou! - PILAR RAHOLA
Mariona - Edició ilustrada - PILAR RAHOLA
Sota l'asfalt - LLORT
Raó i emoció - FERRAN SALMURRI


Prou!PILAR RAHOLALa tolerància d'Occident amb les dictadures i l'opressió de la dona, la connivència amb Qatar i el diner del petroli, la incapacitat de denunciar l'islamofeixisme... Aquest és un llibre per assenyalar ...Mariona
Edició ilustrada
PILAR RAHOLAEdició especial ilustrada El 1824, a la vila de Gràcia, la jove Mariona, està a punt de casar-se. La vida, humil i senzilla, li somriu. Però els anys que es preparen són els d'un segle convuls. Al ...Sota l'asfaltLLORTUn malson en espiral descendent, salpebrat d'erotisme, humor i violencia A Barcelona, cada dia, més d'un milió d'usuaris recorren els cent vint-i-tres quilòmetres de vies de la xarxa de metro. Un ...Raó i emocióFERRAN SALMURRILa relació entre raó i emoció és bàsica per al desenvolupament d'una millor manera de viure i de conviure, amb un grau més gran de benestar emocional i de felicitat, que és l'objectiu de tots els ...


Autor del mes

 • PILAR RAHOLA


 • «L’islamofeixisme ens ha declarat la guerra. O en prenem consciència, o perdrem les conquestes de segles.» PROU, de Pilar Rahola.

 • Crítica. Combativa. Directa. Rahola en estat pur.

Destacados

 • REDESCOBREIX ELS CLÀSSICS DE GRÈCIA I ROMA

   

  La Magrana us presenta una selecció de 25 obres imprescindibles de la literatura antiga

   

  Clàssics Grècia i Roma

 • Nova col·lecció BIBLIOTECA DEL CATALANISME

  El mosaic de les veus més il·lustres del pensament catalanista. Des del s.XIX fins a la transició.

 • LA MAGRANA CONVOCA EL VII PREMI CRIMS DE TINTA


  El lliurament del guardó tindrà lloc el 28 de gener de 2016, en un dels actes inaugurals de BCNegra, la setmana de novel·la negra de Barcelona.


  "La Negra", és la col·lecció viva del gènere més àmplia del panorama editorial català. Referent en clàssics de la novel·la negra i policíaca, autors internacionals i autors catalans, volem donar sortida a l'explosió d'autors de gènere que estem vivint a Catalunya. Una de les iniciatives d'RBA-La Magrana, és convocar el Premi Crims de Tinta com a guardó emblemàtic d'aquest creixement del gènere.


  El premi Crims de Tinta tindrà una dotació de 5.000 euros.


  Data límit per a la presentació d'originals: 2 de novembre

   

  Consulteu les bases aquí© RBA Todos los derechos reservados
---